1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ КРИНИЧНЕНСЬКУ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ КРИНИЧНЕНСЬКУ ГРОМАДУ

Начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з керівниками структурних підрозділів Болградської РВА відвідали с. Криничне Криничненської громади.

Створення зручних і доступних умов для отримання населенням адміністративних послуг є однією з головних задач, що має вирішуватися органами місцевого самоврядування. Саме над цим і працює на даний час керівництво Криничненської сільської ради. До кінця 2023 року в громаді має запрацювати ЦНАП (центр надання адміністративних послуг). 

Під час робочої поїздки голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко та начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг районної державної адміністрації Домнікія Кучеровська відвідали приміщення, в якому планується розмістити ЦНАП, ознайомилися з ходом виконання плану заходів щодо утворення центру, обговорили першочергові завдання та механізм їх виконання.

Голова РДА звернув увагу керівництва громади на необхідності створення сприятливих й зручних умов для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю під час відвідування закладу.  

Також очільник району ознайомився з діяльністю соціальних об’єктів населеного пункту, підготовкою навчальних закладів освіти до нового навчального року, готовністю до опалювального сезону 2023-2024 років та засобами безперебійного живлення.

 Крім того, він перевірив готовність захисних споруд до організації безпеки учасників освітнього процесу. Зазначимо, що в закладі загальної середньої освіти Криничненської сільської ради планується розпочати очний формат навчання, а завдяки тому, що найпростіше укриття було розширене, це дасть можливість убезпечити всіх учасників навчального процесу.

Підсумовуючи візит очільник району обговорив з головою сільської ради Степаном Вєліковим проблемні питання з якими стикається громада під час своєї діяльності.