1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧА ЗУСТРІЧ ОЛЕКСАНДРА ІОРДАНОВА...

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ОЛЕКСАНДРА ІОРДАНОВА З ПРЕДСТАВНИКОМ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

Заступник начальника Болградської районної військової адміністрації  Олександр Іорданов спільно з начальником Управління СЗН Олександром Рожковим зустрілись з представником міжнародної організації з міграції Миколою Савченко.

Метою зустрічі стало обговорення питання облаштування місць компактного проживання для ВПО в деяких громадах Болградського району.

Представництво МОМ в Україні надає допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) і людям, які постраждали від війни, протидії торгівлі людьми, надає допомогу Уряду у протидії неврегульованій міграції та покращенні системи управління міграційними процесами, а також розробляє політику в галузі охорони здоров’я, яка враховувала б мігрантів.

Під час зустрічі були обстежені будівлі, в яких планується облаштувати МКП в Арцизькій, Болградській, Криничненській та Кубейській громадах.

Найближчим часом міжнародна організація з міграції готова розпочати проведення ремонтних робіт у будівлі МКП Арцизької громади.

У Болградській, Криничненській та Кубейській громадах, представник  громадської організації ознайомився з обсягом запланованих робіт в будівлях МКП та прийняв заявку на проведення в них ремонту.