1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЕМІНАР ПРО ВПРОВАДЖЕННЯ МАСЦО...

СЕМІНАР ПРО ВПРОВАДЖЕННЯ МАСЦО В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Сьогодні перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук спільно з заступником Болградської РВА Вячеславом Куликом  взяли участь в семінарі Одеської обласної військової адміністрації з питань створення (впровадження) місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення у Одеській області та готовності захисних споруд цивільного захисту до укриття населення.

Семінар був проведений представниками компанії «Укрзалізничавтоматика» офіційним дистриб’ютором польської компанії Digitex.

Під час семінару були розглянуті законодавчі акти що регулюють створення МАСЦО, проблеми пов’язані з розвитком МАСЦО в Україні, етапи та обладнання для створення й досвід успішних реалізацій МАСЦО в Україні. 

Також присутніх ознайомили з законодавчими актами  що регулюють питання захисних споруд цивільного захисту, державні будівельні норми, етапи будівництва та введення в експлуатацію ЗСЦЗ.

У завершенні наради представники районних державних адміністрацій мали змогу отримати відповіді на проблемні та хвилюючі питання.