1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДІ  ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ...

У БОЛГРАДІ  ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ ЗАХИСНИКОМ СЕРГІЄМ КУЛІШОМ

Чорне крило смерті знову торкнулося Болградської громади. 02 серпня в останню путь провели померлого в зоні бойових дій військовослужбовця підрозділу ТРО, сержанта Куліша Сергія Миколайовича мешканця м. Болград. Він був призваний за мобілізацією 26 лютого 2022 року.

В цей день  живим коридором, з державними прапорами, зі сльозами й на колінах жителі Болградської громади провели в останню путь свого земляка Сергія. 

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівники району, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки.

Зі словами скорботи до присутніх звернулися заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Вячеслав Кулик, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та Болградській міській голова Сергій Димитрієв.

В останню путь Героя провели від  залу прощання ритуальних послуг, де відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном та до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим. Поховали воїна на Болградському міському кладовищі. Останню шану побратиму віддали воєнним салютом.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу,  слава Герою!

 Вічна та світла пам’ять!