1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У ВОДОГОСПОДАРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ ОДЕЩИНИ...

У ВОДОГОСПОДАРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ ОДЕЩИНИ ГОТУЮТЬСЯ ДО НОВОГО ПОЛИВНОГО СЕЗОНУ

✅Нещодавно завершився поливний сезон 2023 року, а водогосподарські організації півдня України (Одеська, Запорізька та Миколаївська області) вже активно готуються до поливного сезону 2024 року.

⚠️Управління водного господарства розпочали на об’єктах меліоративної інфраструктури проведення ремонтно-відновлювальних та підготовчих заходів, зокрема ремонт гідротехнічних споруд, насосно-силового та електротехнічного обладнання, запірно-регулюючої арматури, трубопроводів, бетонного облицювання каналів тощо.

‼️Водночас здійснюється очищення каналів від мулу та чагарникової рослинності, підсипка дамб, планування гребенів та відкосів.

📣Паралельно відбуваються організаційні заходи – обов’язкове навчання персоналу з питань охорони праці, періодична повірка лічильників та устаткування підвищеної небезпеки, проведення у системі Prozorro процедур закупівлі необхідного обладнання, матеріалів, електроенергії тощо.

✅Якісно проведені планові заходи з підготовки об’єктів меліоративної інфраструктури до роботи у вегетаційному періоді є запорукою вчасного початку поливного сезону і безаварійного його проходження та, як наслідок, гарного врожаю для аграріїв.