1. /
  2. Новини
  3. /
  4.  ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО СЕКТОРУ ПРОБАЦІЇ...

 ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО СЕКТОРУ ПРОБАЦІЇ ПРОВЕЛИ ЗАХІД ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАД РАЙОНУ

Днями на базі Болградського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області був проведений захід «День відкритих дверей» на тему «Пробація з громадою, в громаді, для громади». У заході взяли участь голови громад Болградського району та їх заступники.

Метою даного заходу було інформування про результати діяльності уповноважених органів з питань пробації та досягнення у впровадженні пробації в Україні, створення позитивного іміджу про національну систему пробації та її персонал, який є важливою складовою комунікаційної політики, що має на меті підвищення довіри суспільства до пробації та сприяє її розвитку.

 Начальник сектору № 1 Світлана Танова розповіла присутнім про історію створення пробації в Україні, поінформувала про мету і завдання, які стоять перед уповноваженим органом з питань пробації, особливо у наданні допомоги засудженим особам, забезпеченні підтримки та мотивування їх до змін. Зосереджено увагу на проблемних питаннях та обговорено шляхи їх вирішення.

За інформацією Болградського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області