1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРО ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ СУЧАСНОЇ...

ПРО ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ СУЧАСНОЇ МОЛОДІ РОЗПОВІЛИ У БОЛГРАДСЬКОМУ СЕКТОРІ ПРОБАЦІЇ

09 лютого 2024 року, у Болградському районному секторі № 1 філії ДУ «Центр пробації в Одеській області» спільно з волонтером пробації Світланою Іванус проведено інформаційний захід на тему Патріотичне виховання сучасної молоді.

Під час заходу Світлана Іванус  розповіла, що Патріотичне виховання розглядається як складова національного виховання, головною метою якою є становлення самодостатнього громадянина – патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання своїх громадських і конституційних обов’язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин.

Також волонтер пробації  розповіла присутнім, що  одним із головних напрямків здійснення патріотичного виховання є формування національної свідомості та самосвідомості. Це передбачає виховання любові до рідної землі, свого народу, віру в його духовну силу, готовності до праці в ім’я України, освоєння національних цінностей (мови, території, культури), готовність свідомо служити інтересам своєї держави, патріотизм, що сприяє утвердженню національної гідності, формування почуття гордості за свою Батьківщину.

За інформацією Болградського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області