1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З СУБ’ЄКТАМИ МАЛОГО БІЗНЕСУ...

З СУБ’ЄКТАМИ МАЛОГО БІЗНЕСУ ПРОВЕЛИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ СЕМІНАР

07 лютого 2024 року в приміщенні Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості директором Болградської філії ООЦЗ, начальником та заступником начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями, та заступником начальника відділу кар’єрного консультування було проведено інформаційний семінар з суб’єктами малого бізнесу, які здійснюють свою діяльність на території Болградського району.

В умовах воєнного стану на території України службою зайнятості реалізуються активні програми, запроваджені урядом країни, які спрямовані на підтримку роботодавців та безробітних.

В ході семінару роботодавців було проінформовано щодо діючих активних програм зайнятості, а саме про можливість отримання:

– компенсацій за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних;

– мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу;

– ваучерів на навчання.

На всі питання роботодавців була надана вичерпна інформація та роздані листівки з умовами отримання мікрогранту та переліком категорій осіб, за яких можна отримати компенсацію ЄВ та фактичних витрат на оплату праці.

  • Сподіваємось, що отримана інформація стане у нагоді роботодавцям та зможе допомогти реалізувати їх бізнес-плани за підтримки держави.

За інформацією Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості