1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ...

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДО ДРУГОЇ РІЧНИЦІ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ

Шановні мешканці району!

Цього року, 24 лютого, виповнюється другий рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

731 день страху, сліз, болю, жаху, розпачу…За цією цифрою стоять скалічені долі дітей та дорослих, щоденні ракетні удари, обстріляні та зруйновані цілі міста, села, інфраструктура, окупація українських територій, мільйони людей через невиправданий напад росії змушені були залишити свої домівки. А ще за цією цифрою ховаються найстрашніші слова – смерть і ніколи…

За ці роки в історії незалежної України ми віч-на-віч зіткнулися зі смертю. Тисячі кращих синів і дочок віддали за Україну та наше з вами майбутнє найцінніше – свої життя. Найважче проводжати в останню дорогу наших земляків – молодих, яким би ще жити й жити.

Низький уклін нашим героям, які мужньо тримають лінію фронту. Особлива вдячність – волонтерам, рятувальникам, медикам та небайдужим громадянам, які своїми зусиллями наближають перемогу. Пам’ятаймо синів і доньок України, які віддали своє життя за нашу майбутню перемогу.

Вірмо, що новий рік, який розпочне свій відлік після 24 лютого, буде переможним у війні проти російських загарбників!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Голова

Начальник Болградської

районної військової адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО