1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИЗНАЧИЛИСЬ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИЗНАЧИЛИСЬ З ПЕРЕМОЖЦЕМ У ДРУГОМУ  ЕТАПІ  ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» З ФУТЗАЛУ

Сьогодні під гаслом #РазомДоПеремоги в спортивній залі Виноградівського ліцею імені О.О.Банєва відбулись змагання з футболу серед юнаків закладів освіти Болградської територіальної громади.

Футбольні поєдинки пройшли серед трьох команд – Болградського ліцею №2, Виноградівського ліцею імені О.О.Банєва та ОЗ «Болградський ліцей».

Привітати спортсменів завітали перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан, перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов,  начальник відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова, начальник відділу освіти,  охорони здоров’я,  культури та спорту райдержадміністрації Дмитро Дімитров.

В спортивному залі закладу освіти відбулося урочисте закриття ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги”, який проходив за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

За підсумками проведення виду спорту «Футзал», на підставі протоколів суддівської колегії, було визначено переможців змагань. Ними стали команда юнаків ОЗ «Болградський ліцей». Почесне друге місце посіла команда Болградського ліцею №2. Учні Виноградівського ліцею імені О.О.Банєва отримали грамоту за ІІІ місце.

Другий етап «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» у розпалі – у різних куточках нашого району школярі у запеклій та веселій боротьбі визначають команди, які представлятимуть школу та громаду у наступному, районному етапі.

Тішимося, коли бачимо натхнення та жагу до перемоги в очах наших дітей.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl