1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!...

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! 17 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ПОЛКОВНИКА ОЛЕКСАНДРА ЖУКОВСЬКОГО ЗАПОРОШУЄ НА СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Прикордонник – це професія сміливих, вмотивованих та сильним духом людей! Охорона державного кордону здавна вважалась почесною справою. Сьогодні кожен може долучитися до лав «зелених беретів».

17 прикордонний загін імені полковника Олександра Жуковського запрошує усіх охочих вступати в свої ряди, аби разом захищати державний кордон України.

Вимоги до кандидата на службу прості: громадянин України, віком від 18 до 60 років, освіта не нижче середньої, відсутність судимості, за станом здоров’я придатний до служби. Щодо останнього пункту, медична комісія проводиться у місті Ізмаїл.

Майбутній військовослужбовець матиме повний соціальний пакет, грошове забезпечення понад 22 тисячу гривень, речове та продовольче забезпечення, медичне та санаторно-курортне лікування, можливість навчатись у відомчих та цивільних навчальних закладах.

Також передбачена одноразова грошова допомога, що виплачується після укладання першого контракту. Так, для осіб сержантського складу – близько 27 тис. грн. та для офіцерського складу – близько 30 тис. грн.

Кандидати на службу за контрактом можуть звертатися за телефоном 0956546466, або за адресою: місто Ізмаїл, вулиця Гаврила Музиченка, 31 (звернутись до відділення комплектування).