1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ...

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ

Сьогодні перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан провів робочу зустріч з представниками 17 прикордонного загону імені полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл).

Під час зустрічі обговорювалися питання налагодження взаємодії між прикордонним  загоном та Болградською РВА з питань надання інформаційного супроводу при проведенні набору на службу до прикордонного загону.

Начальник відділення комплектування 17 прикордонного загону Ігор Табакар зазначив, що для укомплектування вакантних посад структурних підрозділів прикордонного загону запрошуються амбітні та вмотивовані люди віком від 18 до 60 років для служби за контрактом.

Держава гарантує військовослужбовцям за контрактом повний соціальний пакет, стабільне грошове, речове та продовольче забезпечення, медичне та санаторно-курортне лікування. Також передбачена одноразова грошова допомога, що виплачується після укладання першого контракту.

Кандидати на службу за контрактом можуть звертатися до 17 прикордонного загону імені полковника Олександра Жуковського за телефоном 0956546466, або за адресою: місто Ізмаїл, вулиця Гаврила Музиченка, 31 (звернутись до відділення комплектування).

Валерій Єребакан окреслив, що Болградська РВА сприятиме налагодженню співпраці між прикордонним загоном, громадами району та засобами масової інформації, які проводять свою діяльність на території району, з питань проведення інформаційного супроводу та роз’яснювальної роботи з населенням щодо набору на службу.

Також під час наради було обговорено налагодження взаємодії між закладами освіти Болградського району та військовими 17 прикордонного загону з питань проведення роз’яснювальної роботи серед учнів старших класів щодо набору на навчання до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.