1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА СЕРЕД ЛІДЕРІВ З РОЗВИТКУ ФУТБОЛУ ОДЕЩИНИ

5 квітня 2024 року в м. Одеса пройшла підсумкова нарада з представниками територіальних громад, районних державних адміністрацій, фізкультурно-спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Одеської області за результатами розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області в 2023 році.

Упродовж минулого року спортивні ігри серед міських, селищних, сільських територіальних громад області були проведені з 17 видів спорту серед міських, селищних та сільських громад. Змагання з ігрових видів спорту проходили в декілька етапів: зональні, півфінальні та фінальні

Серед міських та селищних кращими стали Роздільнянська, Біляївська, Березівська, Овідіопольська, Окнянська, Захарівська громади. А серед сільських громад переможцями виявилися Куяльницька, Саф’янівська, Великодальницька, Дачненська, Знам’янська, Красносільська сільради.

Голови громад та спортивні фахівці отримали Подяки за підтримку та розвиток фізичної культури і спорту в громаді.

Так, Арцизька громада отримала відзнаку від Департаменту фізичної культури, спорту і туризму Одеської облдержадміністрації за третє місце в розвитку футболу, мініфутболу, футзалу серед міських громад Одеської області.

Очільник Арцизької громади на своїй сторінці у Фейсбук привітав усіх причетних з відзнакою: «Тримаємо планку! Приємно, що з кожним роком все більше і частіше Арцизька громада звучить як одна з найкращих на спортивній арені Одеської області. Кожна така перемога – це кропітка робота тренерів, спортінструкторів та наших спортсменів. Дякую кожному за невтомну та самовіддану роботу. Тільки вперед!».

За інформацією Арцизької міської ради