1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ФУТБОЛЬНА КОМАНДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ФУТБОЛЬНА КОМАНДА ТЕПЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ФУТБОЛУ В МАЯКАХ

Днями на стадіоні в с. Теплиця відбулися територіальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч», в яких взяли участь три юнацькі команди (2011- 2012 р.н.): Веселокутського, Мирнопільського, Теплицького ліцеїв з початковою школою та гімназією. За результатами змагань були визначено кращих гравців з кожної команди, які ввійшли в склад юнацької збірної Теплицької громади.

Наталії Ткаченко, головному спеціалісту відділу освіти з навчально- методичного забезпечення дошкільної освіти та виховної роботи закладів загальної середньої освіти Теплицької сільської ради було доручено здійснити організаційні заходи щодо участі збірної команди в зональних змаганнях обласної Спартакіади з футболу «Шкіряний м’яч», які були заплановані з 04.04.2024 року у смт. Маяки Одеського району.

Відповідальними за збереження життя та безпеку учнів під час проїзду до місця змагань та зворотньо до місця проживання були призначені: педагог – організатор Теплицького ліцею з початковою школою та гімназією Надія Єребакан, вчитель фізичного виховання Іван Кринчев з Теплицького ліцею з початковою школою та гімназією та вчитель фізичного виховання Чуб П.Г. з Мирнопільського ліцею з початковою школою та гімназією. Медична сестра Теплицького ліцею з початковою школою та гімназією Афанасьєва Н.О. забезпечувала медичний супровід зональних змагань з футболу «Шкіряний м’яч».

Фінансові витрати на себе взяла Теплицька сільська рада – організація поїздки.

Результатом участі команди в зональних змаганнях четвертого квітня 2024 року стало третє місце в загальному заліку. Та найбільшим результатом було задоволення, яке отримали хлопчики, адже вони ніколи не грали на такому чудовому футбольному полі з штучним покриттям. А ще команда отримала неоцінений досвід, який неодмінно стане в пригоді.

За інформацією Теплицької сільської ради