1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З РЕАЛІЗАЦІЇ...

ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З РЕАЛІЗАЦІЇ ІІІ ЕТАПУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Сьогодні перший заступник голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з начальником та спеціалістами відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту райдержадміністрації провели онлайн нараду щодо реалізації ІІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в громадах Болградського району. Участь у нараді взяли відповідальні за фізичну культуру представники відділів освіти територіальних громад району.

В ІІІ районному етапі змагатимуться 35 команд з п’яти видів спорту.

Під час засідання з координаторами проєкту територіальних громад обговорили організацію роботи під час проведення районного етапу змагань, алгоритми підготовки учнів та методичну складову в проведенні ліг.

Також були обговорені орієнтовні строки, умови визначення першості, нагородження переможців і призерів; подання звітності про проведення заходів та важливість висвітлення заходів на інтернет ресурсах.

У завершенні наради перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан надав ряд відповідних доручень відповідальним в громадах району.