1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СТИПЕНДІЇ ТА...

НОВИНИ ГРОМАД: СТИПЕНДІЇ ТА ПРЕМІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Болградщина славиться обдарованими дітьми, які мають досягнення Міжнародного, Всеукраїнського та обласного рівнів. Юні таланти представляють нашу громаду за її межами, презентують культуру Бессарабії та України, демонструють інтелектуальні здібності та показують спортивні можливості.

З метою надання підтримки в розвитку творчого потенціалу, самореалізації обдарованим дітям, забезпечення умов для самовираження їх особистості у різних видах діяльності, їх повноцінного морального, психічного, фізичного розвитку, заохочення талановитих дітей та учнівської молоді, зважаючи на рекомендації постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва у 2022 році Болградської міською радою було затверджено програму підтримки обдарованих дітей.

З 26 по 30 квітня поточного року БОЛГРАДСЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ організував збір документів кандидатів від закладів освіти, культури та спорту на премії та стипендії для надання на розгляд комісії.

Спеціалістами БОЛГРАДСЬКОГО ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ опрацюванні всі документи, провела роботу щодо усунення недоліків, адже комісією не розглядаються документи, які не відповідають вимогам. У результаті було сформовано списки та надані на розгляд комісії.

02 травня 2024 року пройшло засідання комісії з присудження стипендій та премій Болградської міської ради, на якому були представленні документи кандидатів. Для отримання премії розглядалися досягнення дітей за 1 рік, для отримання стипендії – протягом 3 останніх років.

Комісією було перевірено наявність всіх необхідних документів та підтвердження досягнень (грамоти, дипломи, накази). За спільним рішенням комісії прийнято надати стипендію 14 учням та премію 102 учням.

Вітаємо обдарованих дітей громади! Ви – наше майбутнє і заслуговуєте тільки на найкраще!

За інформацією Болградської міської ради