1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ...

ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Валерій Єребакан спільно з начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим взяли участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Засідання проходило під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, голови штабу Антона Шалигайло.

Про підготовку до опалювального сезону 2024-2025 років в Одеській області доповів тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту системи життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Анатолій Лупашко.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації, голова штабу Антон Шалигайло ознайомив присутніх про стан запровадження системи розподіленої генерації в області.

Крім того, під час засідання начальники районних адміністрацій проінформували про стан забезпечення альтернативними джерелами електроенергії (генераторами), запаси палива для них та облаштування місць зберігання палива на об’єктах критичної інфраструктури області та про виконання стану інженерного захисту об’єктів критичної інфраструктури області.

За результатами селекторної наради перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Болградської РВА.