1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 88-У ОКРЕМОМУ БАТАЛЬЙОНУ МОРСЬКОЇ...

88-У ОКРЕМОМУ БАТАЛЬЙОНУ МОРСЬКОЇ ПІХОТИ ПЕРЕДАНО ЧЕРГОВІЙ STARLINK

Болградська районна державна (військова) адміністрація продовжує допомагати українським військовослужбовцям, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення.

Сьогодні від колективу Болградської РВА представникам 88-го окремого батальйону морської піхоти передано черговий термінал для супутникового інтернету Starlink. Нині батальйон виконує надважливі завдання на передових позиціях.

Прилад було придбано за донати працівників Болградської РВА.

Від імені колективу, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко висловив слова подяки нашим військовим за боротьбу з ворогом та зазначив, що ми й надалі будемо допомагати нашим захисникам.

Представники 88-го окремого батальйону морської піхоти, подякували колективу Болградської РВА за надане обладнання та розповили, яку провідну роль відіграють логістика й зв’язок в умовах сучасної війни. Тож обладнання Starlink – це саме та річ, що допоможе нашим захисникам при виконанні бойових завдань.

Нагадаємо, що у травні від Болградської РВА батальйону було передано ще один термінал для супутникового інтернету Starlink та монітор.

Таке обладнання вкрай необхідне в умовах обмеженості будь-яких видів зв’язку та електропостачання. Завдяки спеціальній антені та супутниковому терміналу Starlink власники обладнання забезпечені доступом до інтернету, а відтак і зв’язком з навколишнім світом у важкодоступних місцях. Цікаво, що перехопити сигнал від Starlink та дешифрувати його без спеціального обладнання, яке коштує мільйони доларів, практично неможливо. Це забезпечує повну анонімність абонента і мінімізує будь-які обмеження з перегляду інформації в інтернеті.

Разом до Перемоги! Підтримуємо й надалі наших Захисників і Захисниць!