1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЧЕРГОВА ДОПОМОГА МЕДИКАМ ТАРУТИНЩИНИ...

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА МЕДИКАМ ТАРУТИНЩИНИ НАДІЙШЛА ВІД ДВОХ БЛАГОДІЙНИХ ФОНДІВ

Минулого тижня засновник та голова БФ «Шляхетна справа» Сергій Шутов вкотре відвідав селище Тарутине в Болградському районі.

Візит благодійника почався зустріччю з очільником громади Савою Чернєвим, під час плідної та цікавої розмови з головою громади були намічені подальші спільні кроки, які покращать життя мешканців Тарутинщини.

Але головною метою приїзду Сергія стало надання гуманітарної допомоги від БФ «Шляхетна справа» та «Надія» лікувальному закладу селища.

Серед отриманого Тауртинською лікарнею – розхідні матеріали, аптечки, постільна білизна, крісла колісні, фіксатори ортопедичні та інше медичне обладнання, вітаміни та медпрепарати. Як зауважила Ірина Пулєва, директорка Тарутинської лікарні, дуже цінними є ортопедичні матраци, адже це значно покращить умови перебуваня в стаціонарі для лежачих та паліативних хворих.

«Постійна підтримка медичної галузі надає можливість медичним закладам економити кошти та спрямувувати їх на інші напрямки. Аби привозити те, що дійсно треба, ми спілкуємось безпосередньо з керівниками лікувальних закладів. Я особисто дізнаюсь про потреби закладу, беру інформацію в роботу, і на фіналі – лікарня отримує те, що дійсно необхідно», – повідомив Сергій Шутов.

Ірина Пулєва подякувала БФ «Шляхетна справа» та «Надія» за таку вагому підтримку Тарутинської громади, а саме лікувального закладу.

«Постійна допомога під час війни має особливу цінність. Ми вже третій рік піклуємося про здоров’я людей в умовах воєнного стану. І багато чого в нашій роботі залежить від добрих ініціатив благодійників. Сергій не втомлюється забезпечувати необхідним наш заклад, надає те, в чому відчуваємо потребу. Дякую, бо ця допомога дійсно на часі», – додала Ірина Пулєва.

За інформацією інтернет видання Кут огляду