1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОВІВ  РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ  ТРЕТЬОЇ ОКРЕМОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ

Сьогодні голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко  зустрівся  з керівником відділу ЦВС Третьої окремої штурмової бригади Вадимом Кудіяровим.

Під час зустрічі було  обговорено  налагодження взаємодії з органами місцевого самоврядування району та державними структурами у питаннях кадрового забезпечення та забезпечення матеріальної технічної бази військового підрозділу.  А також було обговорено важливі питання підтримки підрозділу, щоб він і надалі зміг показувати хороші результати у боротьбі з ворогом.

За вагомий внесок у підвищенні боєздатності 3-ої окремої штурмової бригади та майбутню перемогу України у війні за незалежність  від імені командування бригади голові Болградської РВА була вручена Подяка.

Керівник відділу ЦВС Вадим Кудіяров зазначив, що Третя окрема штурмова бригада вже звільнила велику кількість територій в районі Бахмута, під час Херсонської кампанії, звільнення Київщини, а на даний час нищать ворога у Харківському напрямку. Тому усвідомлення того, що попереду ще багато роботи має давати розуміння, що необхідно працювати разом заради спільної мети – Перемоги.

Як зазначив, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко раніше були визначені потреби військового підрозділу, які забезпечили громади Болградського району.

Керівник району  подякував головам громад за допомогу, які вони постійно надають різним підрозділам ЗСУ та 3-ій окремій штурмовій бригаді.

Михайло Володимирович висловив сподівання, що спроможність громад на наступне півріччя дозволить й надалі надавати допомогу нашим захисникам.

Ця зустріч стала ще одним важливим кроком Болградської РВА у підтримці воїнів, які виборюють незалежність та свободу нашої країни.