1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ТРЕТЬОМУ МОЛИТОВНОМУ СНІДАНОКУ БЕССАРАБІЇ

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко взяв участь у Національному молитовному сніданку, який відбувся в місті Ізмаїл.

Молитовний сніданок проводився за сприянням християнських церков в Україні й особисто депутата Одеської обласної ради Веніаміна Унгуряна.

Традиційно, щоб помолитися за мир та єдність в Україні, за військовослужбовців та полонених, зібралися перші особи з Болградського та Ізмаїльського районів, депутати, представники органів місцевого самоврядування, релігійних і громадських організацій, а також спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017-2019) Курт Волкер.

Сніданок розпочався з хвилини мовчання за загиблими захисникам України. Далі присутні об’єдналися у спільній молитві за Україну.

Під час зустрічі були обговорені безпекові питання півдня Одещини. Було зазначено, що Бессарабія завдяки як державним, так і громадським благодійним організаціям, вже протягом десяти років, і особливо від початку повномасштабного вторгнення виступає прихистком для багатьох переселенців, зокрема зі Східної України, які були змушені покинути свої домівки через бойові дії.

Головною ідеєю сніданку було проголошено єднання усього народу України у прагненні досягти перемоги і незалежності.

Сила таких молитовних сніданків в тому, що люди завдяки спілкуванню посилюють один в одному віру в краще майбутнє, з’являється загальна платформа де люди слухають один одного.