1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ КОРПУС НАДАВ ЩЕ ОДНУ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ БОЛГРАДСЬКІЙ ЦРЛ

Вже вдруге за цей рік Міжнародний медичний корпус (International Medical Corps) доставив меблі та сучасне медичне обладнання КНП «Болградська районна центральна лікарня» Болградської міської ради.

Про це повідомив генеральний директор медзакладу Віктор Дішлі.

«Цього разу наші надійні благодійники в особі представників Міжнародного медичного корпусу доставили до лікарні десять функціональних ліжок з ортопедичними матрацами, новий апарат УЗД з 4 датчиками, спеціальний холодильник для збереження реактивів, що потрібні для аналізів, два дванадцятиканальних кардіографи та один автоматичний дефібрилятор», – розповів очільник Болградської ЦРЛ.

Куди саме буде розподілена ця гуманітарна допомога, вже майже вирішено. За словами, Віктора Дішлі, автоматичний дефібрилятор встановлять у поліклінічному відділенні, згідно з вимогами пакета НСЗУ. По сучасному кардіографу отримають кабінет функціональної діагностики й реанімаційне відділення. Холодильник відправиться у лабораторію лікарні. А новий апарат УЗД допоможе з встановленням діагнозів молодому лікарю-гінекологу, який незабаром прийде на роботу в Болградську ЦРЛ.

«Частину ліжок, що оснащенні ортопедичними матрацами, які не промокають, вирішено установити в педіатричному відділенні, а іншу розподілити серед других відділень», – додав Віктор Дішлі.

Нагадаємо, що таку великогабаритну допомогу International Medical Corps надає Болградській ЦРЛ не вперше.

«Для нас, медиків, та пацієнтів Болградської ЦРЛ це дійсно важлива підтримка. Тому адресую свою щиру подяку Міжнародному медичному корпусу (International Medical Corps) за надану допомогу, яка дозволить нам значно розширити спектр медичних послуг населенню, та значно поліпшить їхню якість», – наголосив Віктор Дішлі.

За інформацією Болградської міської ради