1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В СЕЛІ...

НОВИНИ ГРОМАД: В СЕЛІ ВИНОГРАДІВКА БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ЛІКВІДУЮТЬ НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Зливові опади, які накрили Болградську громаду 13-14 червня, були різної інтенсивності – від 11,9 мм до 71,5 мм. Але найбільше знову дісталося селу Виноградівка Болградської громади, де впродовж вказаних днів випало 71 мм опадів.

Злива була такої інтенсивності, що непроїзними на сьогодні залишаються дороги одразу на декількох вулицях – Шкільна, Бессарабська, Першотравнева, Степова, Садова, Качамак Йолу, Іллі Каракаша та Севастопольська.

Потік води зруйнував на цих вулиця асфальтове покриття, у тому числі й нове. А в одного з місцевих жителів навіть потонули у мулі 37 голів домашньої птиці.

Майже уся комунальна техніка Болградської міської ради та люди були долучені до ліквідації наслідків негоди, яка досі триває.

«Так, на цей раз потік сміття з сільських ярів, яких у Виноградівці чимало, був значно меншим, ніж у 2020-му році, завдяки налагодженому вивозу побутових відходів комунальниками. І все ж таки, хочеться нагадати виноградівцям, до яких наслідків може призвести негода, коли в яри скидаються та накопичуються відходи, що потім змивається в городи та двори селян», – підкреслив перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов.

За інформацією Болградської міської ради