1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ БОЛГРАДЩИНИ

ШАНОВНІ ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ БОЛГРАДЩИНИ

Дорогі ветерани державної служби!

Сердечно вітаю вас із професійним святом та висловлюю найщиріші слова подяки усім вам, які з повною віддачею працюють на благо жителів Болградського району.

Саме ви є частиною ланцюжка, що об’єднує державу і громадян. В першу чергу, ви служите народу і працюєте заради нього. Треба визнати, що державний службовець – особлива професія, яка потребує напруженої праці, самовідданості, професійної компетентності, гнучкого реагування на запити як сучасного суспільства загалом, так і окремих його громадян.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на виконання функцій держави в умовах воєнного стану, побудову демократичного суспільства на засадах забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені та подоланню наслідків військовій агресії з боку РФ.

Бажаю вам здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше, Перемоги та миру нашому народу!

З повагою,

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло Шарафаненко