1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ...

В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Щороку, 22 червня, український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів жертв Другої світової війни.

Кожен рік, країна згадує про тих, хто відстояв свободу та переміг нацизм. Цей день став символом героїзму та мужності українського народу, який підкорився тоталітарному режиму та постраждав від його розправи.

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко разом з керівництвом Болградської районної та міської рад поклали квіти біля Меморіалу Слави у місті Болград.

Вшанувати пам’ять всіх, чиї життя було покалічено та зруйновано доєдналися, представники організацій та підприємств району, голови та члени районної організації ветеранів й мешканці міста. Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Українці, які пережили Другу світову, добре пам’ятали, скільки горя та втрат можуть завдавати бойові дії. Саме тому завжди повторювали своїм дітям і онукам, що все можна виправити, тільки б не було війни.

Однак, сьогодні війна знову прийшла на територію України. На нашу землю падають ракети, а через ворожі обстріли обриваються людські життя. Усе повторюється. Тільки загарбники інші – рашисти. Українські воїни ведуть боротьбу за кожний сантиметр рідної землі.

Вшановуючи пам’ять минулого, ми ніколи не забуваємо про сьогодення! Ми обов’язково переможемо і все відбудуємо. Однак, завжди будемо пам’ятати всіх тих, у кого війна жорстоко забрала життя.

Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим героям!