1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВИЇЗНА РОБОЧА ЗУСТРІЧ БОЛГРАДСЬКОЇ...

ВИЇЗНА РОБОЧА ЗУСТРІЧ БОЛГРАДСЬКОЇ ФІЛІЇ ООЦЗ ДО ГОРОДНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

📢 За ініціативи директора Болградської філії ООЦЗ Ольги Касап, при підтримці першого заступника сільського голови з гуманітарних питань та соціальної політики Марії Алавацької 25.06.2024 відбулась робоча зустріч у Городненській територіальній громаді Болградського району.

‼️ Метою заходу було інформування щодо послуг служби зайнятості,обговорення питання щодо подальшої співпраці у напрямку суспільно корисні роботи.

📜 Під час зустрічі начальником відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Болградської філії ООЦЗ Тетяною Анецьких було проінформовано присутніх про активні програми підтримки роботодавців у вигляді мікрогрантів та грантів на створення або розвиток власного бізнесу, а також про актуальні компенсаційні програми ,заступник начальника відділу кар’єрного консультування Алла Адам розповіла учасникам заходу про можливість отримання ваучера на навчання та проходження навчання на базі Одеського ЦПТО.

🎯 Керівництво громади та її мешканці виразили вдячність за організацію заходу та за організацію суспільно корисних робіт на території громади.

🤝 Результатом зустрічі було підписання угоди про співпрацю та договору про організацію суспільно корисних робіт на території Городненської ОТГ на липень 2024 року. 🇺🇦

За інформацією Болградської філії ООЦЗ