1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА РВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ...

БОЛГРАДСЬКА РВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОДА

13 серпня 2024 року в Одеській ОВА відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації (далі – Координаційний центр) під головуванням заступника голови Одеської ОДА, керівника Координаційного центру Дмитра Радулова та за участю Віцепрем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Від Болградської РВА в он-лайн режимі у засіданні взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник управління соціального захисту населення Болградської РВА Олександр Рожков, спеціалісти відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації та громад району.

Зазначимо, що в Болградському районі на обліку перебувають 5160 осіб з числа ВПО.

На початку наради т.в.о. директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА Володимир Карпич доповів про підготовку до проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років об’єктів інфраструктури Одеської області, у тому числі місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Керівники районних державних адміністрацій доповіли про діючі програми підтримки ВПО та інших соціально незахищених верств населення, які прийняті в громадах району.

Про гуманітарне реагування та підтримку внутрішньо переміщених осіб доповіла директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОДА Тетяна Дементьєва.

Також учасники Координаційного центру обговорили проблемні питання внутрішньо переміщених осіб та шляхи їх вирішення.

Підвела підсумки засідання Координаційного центру Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, яка за результатами засідання надала відповідні доручення щодо всебічної підтримки внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених верств населення.

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться