1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ДОЛУЧИВСЯ ДО...

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН ДОЛУЧИВСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗАБІГУ «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

31 серпня в громадах Болградського району відбувся забіг під гаслом “Шаную воїнів, біжу за героїв України”. Це щорічна традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до 29 серпня — Дня пам’яті захисників України.

Цього року у м. Болграді зареєструвались 52 учасника. У заході взяла участь і команда Болградської РВА на чолі з першим заступником голови Болградської РВА Валерій Єребакан .

Під час реєстрації кожен учасників забігу отримав наклейку з ім’ям Героя, яка була прикріплена до їх одягу.

Так само активно до патріотичного забігу долучився заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, який взяв участь у забігу в Кубейській громаді.

Розпочався захід з загальнонаціональної хвилини мовчання на честь пам’яті Героїв, які віддали життя за незалежну та вільну Україну.

Учасників забігу привітали перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан та секретар Болградської міської ради Віра Николаєнко.

«Щороку тисячі українців по всьому світу долучаються до Забігу, щоб ушанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, а також, щоб продемонструвати вдячність рідним полеглих воїнів. Крім офіційно зареєстрованих учасників до забігу долучилася величезна кількість людей у містах і селах району. Особливістю цьогорічної акції є масштабне інформування та висвітлення учасниками у своїх соціальних мережах історій про наших полеглих Воїнів. Адже людина жива, поки живе пам’ять про неї» – зазначив перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан.

Розпочався забіг на центральної площі м. Болград, дистанцією два кілометри, де і звершився.

Переможцями забігу серед жінок стали:

Добрєва Єлизавета – I місце;

Колєва Тетяна – II місце;

Нагорняк Віолета – III місце.

Серед чоловіків переможцями стали:

Волошин Микита – I місце;

Кісевський Єгор – II місце;

Михайлов Євген – III місце.

Керівництво Болградської РВА та Болградської міської ради нагородили переможці Почесними грамотами та медалями.

Після заходу учасники повинні поділитися життєписом Захисника чи Захисниці, з ім’ям якого вони бігали, з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у своїх соціальних мережах.

#БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024

и ещё 38

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться