1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВШАНУВАВ...

ГОЛОВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВШАНУВАВ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

З нагоди Дня пам’яті загиблих захисників України в селищі Тарутине біля пам’ятного меморіалу загиблих воїнів України відбувся мітинг-реквієм – «Герої не вмирають».

В заході взяли участь голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко, в.о. обов’язки голови Тарутинської селищної ради Аннета Куракова, заступники голови Олена Сілоч та Олексій Судак, секретар виконавчого комітету Олена Абрамова, працівники установ та організацій селища, рідні та близькі загиблих воїнів, військовослужбовці, учні Тарутинського ліцею, громадськість.

Пам’ять Героїв, які віддали життя за незалежну та вільну Україну, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил загиблих.

Михайло Володимирович звернувся зі словами шани та підтримки до присутніх. Очільник району висловив співчуття членам сімей загиблих захисників, подякував родинам Героїв за подвиг їхніх чоловіків, батьків, синів, які віддали найцінніше – життя за незалежність України.

В Тарутинській громаді найбільша кількість полеглих захисників Держави серед громад Болградського району. Сьогодні громада знов у скорботі за загиблим земляком Рустамом Хамраєвим.

и ещё 7

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

1313