1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАСЛІДКИ РАНКОВОГО “УДАРУ ВІДПЛАТИ”...

НАСЛІДКИ РАНКОВОГО “УДАРУ ВІДПЛАТИ” РАШИСТІВ:

📍У Луцьку пошкоджено житловий будинок. Попередньо, поки 1 загиблий внаслідок атаки;

📍Рівне — удар по об’єкту енергетики;

📍Дніпро, Кривий Ріг — є один загиблий, 69-річний чоловік. Сталося кілька загорянь. Зокрема, пожежа в дачному будинку;

📍В Полтавській області ворог обстріляв промисловий об’єкт — відомо про 5 поранених;

📍В Запорізькому районі також є загиблий.

Також по всій Україні є перебої з електро- та водопостачанням:

📍У Києві через знеструмлення об’єктів відсутнє водопостачання у Шевченківському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському районах, повідомив Київводоканал. Світло зникло також в студії “Єдиного телемарафону”. Також по місту відсутнє енергопостачання. У столиці розгортають «Пункти незламності». Також фіксують пошкодження приватних будинків внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей в 4 районах.

📍Через влучання в області у Львові можуть виникнути перебої з водопостачанням, допоки підстанції не перейдуть на резервне живлення. В місті також є перерої і з електропостачанням.

📍У Житомирі призупинено водопостачання, місто без світла, працює ДСНС та відповідні служби. “Поки що не можу дати інформацію, коли буде електроенергія. Одразу після відбою водоканал почне працювати на генераторах подавати воду”, – повідомив міський голова.

📍Хмельницькводоканал перемикається на резервне живлення за допомогою генераторів. У місті повідомляють про перебої з електропостачанням.

У багатьох містах України можуть бути відключення електро- та водопостачання через перебої в загальноукраїнській системі електроспоживання, тому завчасно заряджайте павербанки, телефони, запасіться водою.