1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ ЮНІ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ ЮНІ ФУТБОЛІСТКИ ПІДКОРЮЮТЬ НОРВЕГІЮ

З 27 липня по 3 серпня 2024 року в столиці Норвегії, Осло, відбувся престижний міжнародний футбольний турнір “Norway Cup 2024”. Серед учасників була українська команда ДСК “Чорноморець-2018”, до складу якої увійшли дівчата – вихованці відділення футболу Арцизької ДЮСШ.

Про це розповідає тренер-викладач секції футболу Арцизької ДЮСШ Віталій Мігов.

У цьогорічному турнірі взяли участь близько 1500 команд юнаків та дівчат з різних куточків світу: США, Перу, Бразилії, Малайзії, Китаю, Індії, Фінляндії, Німеччини та Південної Африки. Українська команда виступала у віковій категорії Ю-13, де змагалися 84 команди.

Наші дівчата вийшли з групи на першому місці, але, на жаль, поступилися майбутнім фіналістам на стадії 1/16 плей-офф дивізіону А.

Після закінчення турніру команда мала можливість насолодитися відпочинком, розвагами та захопитися розвитком інфраструктури підтримки дівочого футболу в Норвегії.

4 серпня наші дівчата взяли участь у турнірі в місті Anebi, де стали переможницями у різних вікових категоріях. Учасники отримали подарунки від мера міста та голови компанії NHC – ігрове взуття та спортивні кофти.

Також команда провела день відпочинку, насолоджуючись прогулянками на катері по Осло, водним розвагам в прохолодних водах і оглядом визначних місць столиці Норвегії, зокрема Королівського палацу та будівлі парламенту, біля якої щодня проходять заходи на підтримку України.