1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКУ ГРОМАДУ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ ОБФ «ШЛЯХ ДО ДОМУ» ТА РЕГІОНАЛЬНИЙ КООРДИНАТОР ВЗАЄМОДІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ УПОВНОВАЖЕНОГО ВРУ З ПРАВ ЛЮДИНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

14 серпня спільно з представниками ОБФ «Шлях до дому» працювали у Арцизькій територіальній громаді

Відвідали локацію по наданню допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства, де ОБФ «Шлях до дому» реалізує різні проекти з надання послуг та допомоги відповідним категоріям громадян.

За дорученням Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини в Одеській області участь у візиті до громади взяв регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Сергій Фісюков.

Під час проведення робочої зустрічі з представниками керівництва громади, структурних підрозділів дотичних до соціального захисту, а також представниками поліції та пробації, обговорили нагальні питання у сфері надання соціальних послуг, роботи з постражлалими та порушниками. Зокрема поговорили про:

вразливі категорії населення та їх захист у умовах воєнного стану;

створення ветеранського простору у громаді з метою реабілітації та відновлення наших захисників;

питання доступності та безбар’єрності;

гендерно зумовлене насильство;

питання залучення благодійного фонду до підсилення спроможності громади у сфері надання послуг постраждалим від ГЗН;

актуальні питання у сфері надання соціальних послуг вразливим категоріям населення, захист їх прав та потреби;

інше.

Заступник керівника ОБФ «Шлях до дому» та член Експертної ради при Представнику Уповноваженого Катерина Шаляпіна вручила інформаційний стенд Уповноваженого представниками громади з інформацією про механізм і шляхи звернення до Уповноваженого.

Такі спільні виїзди до громад Одещини разом з партнерами з громадських та благодійних організацій надають можливість бути більш наближеними до людей, зокрема вразливих категорій, яким надають допомогу ці організації та відповідно реагувати у разі порушення їх прав.

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться