1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МАСШТАБНОМУ ПРОЕКТІ: НАВЧАННЯ ГРАНТ РАЙТЕРІВ ПІВДНЯ УКРАЇНИ

15 представників з громад з Одеської, Херсонської, Миколаївської впродовж трьох місяців долучилися до проєкту «Школа Змінотворців 2024». Наша громада пройшла відбір, та отримала місце.

Це унікальна можливість для представників місцевого самоврядування та громадських організацій отримати фахові знання з проєктного менеджменту та допомогти своїй громаді з залученням інвестицій для розвитку.

Навчання проєктних менеджерів з місцевого і регіонального розвитку проводить Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад.

Школа проходитиме у серпні-жовтні і включає в себе 3 блоки по 5 днів навчання з подальшим супроводом онлайн, вкінці Шкіл міні-форум – пітчинг проектів.

Що дає “Школа змінотворців” Болградській громаді?

Громада отримує практичні навички та знання з комплексного розвитку територій, в тому числі з дизайну і менеджменту соціальних проєктів, бізнес-проєктів, міжмуніципальних і кластерних підходів, фандрейзингу, залученню аудиторій і адвокації.

Громада отримує підтримку команди експертів-тренерів.

Перша сесія школи пройшла в Коблівській громаді, Миколаївської області, де представники громади мали вивчити велику теоретичну частину, а потім протестувати свої знання на місцевих підприємцях та туристичних локаціях.

Дякуємо за можливість :

АРР Таврійського об’єднання територіальних громад Вікторія Кулакова

Болградська міська рада