1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: КЕРІВНИКИ БЛАГОДІЙНОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: КЕРІВНИКИ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ БЕСССАРАБСЬКИХ НІМЦІВ ERMSTALHILFT ВІДВІДАЛИ ТАРУТИНСЬКУ СЕЛИЩНУ РАДУ

7 серпня 2024 року до Тарутинської селищної ради в черговий раз завітали добрі друзі Тарутинської громади Симон Навотни та Мартин Зальцер – керівники благодійної організації Бесссарабських німців ErmstalHilft.

Селищний голова Сава Чернєв провів зустріч з поважними гостями, в якій взяли участь: начальник Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Міхальчан, менеджер проєкту «Action Medeor» і «IBC» (Туреччина) в Республіці Молдова та Україні Альона Курдогло, заступник селищного голови Олени Сілоч.

Між Тарутинською селищною радою та благодійною організацією ErmstalHilft налагоджена давня тісна співпраця. У період воєнного стану в Україні громада отримала від німецької БО суттєву підтримку у вигляді гуманітарної допомоги та генераторів.

Під час зустрічі Сава Чернєв, Симон Навотни та Мартин Зальцер обговорили нагальні питання громади та можливості наших друзів долучитися до їх вирішення, домовились про подальшу співпрацю між Тарутинською громадою та благодійною організацією ErmstalHilft в межах можливостей.

Певна увага була приділена питанням пожежної безпеки, ліквідації надзвичайних ситуацій, які є дуже важливими у теперішній час, та подальшої підтримки громади і підрозділу ДСНС з боку німецьких партнерів у цьому напрямку.

Дякуємо нашим друзям за візит та допомогу Тарутинській громаді!

За інформацією Тарутинської селищної ради