1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ-ТРЕНІНГУ НА ТЕМУ: «ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЦЕСУ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ»

Представники Городненської громади прийняли участь у семінарі-тренінгу на тему: «Залучення громадськості до процесу Стратегічного планування та прийняття рішень», який провівся в рамках проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» (#АПД), за підтримкою Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад».

Метою проєкту є підвищення взаєморозуміння щодо ключових питань аграрної політики, розвиток конкурентноспроможного сільського господарства та сталого розвитку сільських територій у обраних територіальних громадах (8 пілотних громад з різних регіонів України, серед яких Городненська громада).

У рамках даної співпраці, з 13 по 17 серпня 2024р., провівся черговий робочий тиждень в Суворівській громаді Одеської області. Семінар розпочався з дискусії спогаду та представлення напрацювань громадами щодо Стратегічного планування аграрного розвитку. Протягом тижня програма семінару була насичена практичними заняттями, цікавими зустрічами, відвідуванням місцевого бізнесу та агропідприємств громади.

Дякуємо, команді АПД в особі Марії Ярошко, тренерам-експертам Валентині Затишняк, Світлані Павленко за нові знання, практичний досвід та Суворівський громаді за гостинність.

За інформацією Городненської ОТГ

и ещё 4

Смотреть статистику

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться