1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СЕСІЯ БОЛГРАДСЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: СЕСІЯ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – БЮДЖЕТНІ КОШТИ НА ВАЖЛИВЕ ТА СОЦІАЛЬНО НЕОБХІДНЕ

28 серпня, відбулось 81-ше пленарне засідання сесії Болградської міської ради, під час якого було розглянуто більше півсотні питань. Декілька з них стосувалися внесення змін у діючі програми.

Так, обранці прийняли до відома звіт очільниці фінансового управління Болградської міської ради Світлани Вікол про використання коштів резервного фонду місцевого бюджету Болградської міської територіальної громади у травні-червні 2024 році, що були спрямовані на капітальний ремонт покрівлі спортивного залу Залізничненського ліцею, невідкладність якого було спричинено негодою.

Також депутати підтримали внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21.12.2023 року № 2036-VIІІ «Про місцевий бюджет Болградської міської територіальної громади на 2024 рік» у зв’язку з надходженням 1 млн 900 тис. гривень цільової субвенції з державного бюджету.

Зазначимо, що ця сума буде використана на капітальний ремонт харчоблока в Болградському ліцеї №2.

Відповідні зміни, з погодження депутатського корпусу, зазнала й цільова програма «Здоров’я» на 2023-2025 роки Болградської територіальної громади. Згідно з ними, в неї з’явився пункт про відшкодування коштів молодим медикам Болградської ЦРЛ за орендоване житло.

Додамо, депутати ознайомилися та прийняли до відома хід виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болградської територіальної громади на 2024 рік за підсумками роботи за перше півріччя.

Наприкінці засідання, за традицією, було розглянуто блок земельних питань.

За інформацією Болградської міської ради