1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

Алея стала місцем, де кожен може вшанувати тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та мирне небо над головою.

На церемонії відкриття були присутні родичі та друзі загиблих, працівники сільської ради та небайдужі громадяни.

Їхні імена залишаться вічно у наших серцях та в історії нашої країни.

Агапій Іван Іванович – герой, чий подвиг та самопожертва надихають нас на щоденні зусилля заради кращого майбутнього. Його відвага та любов до Батьківщини ніколи не будуть забуті.

Павлов Михайло Михайлович, відомий як ‘Моня’, був незламним воїном, добрим другом і вірним однокласником. Його смішні історії та відданість залишаться з нами назавжди.

Штилік Максим Олександрович – герой, який був на передовій, захищаючи мир та спокій нашого народу. Його самопожертва та відданість залишаться в наших серцях.

Климов Сергій Михайлович був душею компанії, мав багато друзів і завжди приносив радість та сміх. Його відданість і почуття гумору залишаться у наших серцях.

Чернишов Дмитро Юрійович був урівноваженим і завжди добрим до всіх. Його серце було сповнене теплом та любов’ю до ближніх.

Камнєв Іван Леонідович був справжнім прикладом мужності, сили духу та самопожертви. Його героїзм і відвага назавжди закарбовані у нашій пам’яті.

Барон Анатолій Борисович був серйозною людиною, на яку завжди можна було покластися. Його мудрість та сила духу залишаються з нами.

Горяйнов Дмитро Олександрович – людина великої мужності, яка віддала своє життя заради захисту нашої країни. Його сміливість та рішучість завжди будуть для нас прикладом.

Вони всі – справжні герої, які пожертвували собою заради нашої свободи.

Нехай ця Алея Героїв буде символом нашої вдячності та шани до них!

Вічна пам’ять!

За інформацією Павлівської сільської ради