1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ...

НОВИНИ ГРОМАД: ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ

30 липня в залі засідань Болградської міської ради відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, на якому були обговорені наступні питання: підсумки роботи робочої групи щодо проведення ряду виїзних засідань за червень – липень 2024р. та подальша організація роботи комісії.

Членами робочої групи було проінспектовано чотирнадцять суб’єктів господарювання. Як підсумок, встановлено чотири нових торгових об’єкта. Метою відвідувань було встановлення дотримання вимог законодавства про працю: державна реєстрація підприємницької діяльності, працевлаштування найманих працівників. За місяць дванадцять фізичних осіб громади пройшли процедуру державної реєстрації, частина підприємців оформили трудові відносини зі своїми працівниками та сплатили всі податкові борги. Ті суб’єкти господарювання, у яких буде встановлено невідповідність в організації роботи та не усунуто недоліки – будуть запрошені на наступне засідання та будуть направлені листи до контролюючих органів для відповідного реагування.

З платниками податків постійно проводиться роз’яснювальна робота про необхідність сплати податків та податкової заборгованості.

За результатами засідання робочої групи вирішено продовжувати проводити роботу згідно Плану заходів.

За інформацією Болградської міської ради