1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ТГ ГОТУЮТЬСЯ ДО НОВОГО 2024/2025 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

08 серпня 2024 року робоча група з перевірки підготовки закладів освіти Городненської ТГ до нового навчального року на чолі з головою громади Богоєвим М.Д. разом з комісією з огляду та оцінки стану готовності будівель цивільного захисту, найпростіших укриттів та захисних споруд здійснили перевірку готовності дошкільних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти до нового 2024/2025 навчального року.

Крім фахівців територіальної громади до складу комісії увійшли представники Болградської районної державної адміністрації – Радулов А.І. ,Нікіта Р.Г., Болградського Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області – Радулова О.М., Райчева Т.І., Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській Області – Іванько В.А, Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області- Чернецький Є.П.

Протягом літа в усіх закладах освіти йшла підготовка до нового навчального року, а саме:

– в Новотроянівському ліцеї замінені вікна в харчоблоці та їдальні. В Городненському ЗДО “Ромашка” здійснено капітальний ремонт харчоблоку.

В усіх закладах освіти проведено поточні ремонти, для чого було закуплено будівельні матеріали. Придбано очисні фільтри для води.

Всі заклади забезпечені паливом. Завезено 70 тонн вугільних брикетів та 160 тонн вугілля.

Замовлені нержавіючі столи для харчоблоків усіх закладів освіти. Придбано медикаменти та дезінфікуючи засоби.

Результати огляду засвідчили серйозну та якісну спільну роботу, проведену працівниками закладів освіти та батьками, працівниками сільської ради щодо підготовки приміщень, дворів, майданчиків до старту нового навчального року.

и ещё 5

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Все реакции:

11