1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПИТАННЯ ЗАХИСТУ МАЙНОВИХ І...

ПИТАННЯ ЗАХИСТУ МАЙНОВИХ І НЕМАЙНОВИХ ПРАВ ВПО РОЗГЛЯДАЛА ТИМЧАСОВА СПЕЦІАЛЬНА КОМІСІЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Сьогодні у м. Одеса відбулось виїзне засідання тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових і немайнових прав внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Максима Ткаченко.

Від Болградського району у заході взяли участь в.о. голови Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, представники управління соціального захисту населення районної державної (військової) адміністрації та громад району.

Одними з питань які розглянули присутні стосувались діяльності Одеської обласної військової адміністрації, інших військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування Одеської області щодо задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб та ефективність витрачання бюджетних коштів на ці цілі. А також діяльність Рад з питань внутрішньо переміщених осіб Одеської області.

За результатами засідання по кожному з розглянутих питань були прийняті відповідні рішення та надані доручення.