1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РАЙОНУ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РАЙОНУ!

З часу, коли на карті світу з’явилася нова країна, минає 33 роки. Нажаль День народження нашої держави ми зустрічаємо у жорстокій війні, яку росія веде проти України. Зі зброєю в руках захищаємо своє право жити у вільній, суверенній і незалежній країні!

Незалежність, Воля і Свобода ніколи не давалися Україні легко.

Упродовж століть наш мужній народ боровся за право бути незалежним, втілювати віковічні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Сотні тисяч патріотів віддали своє життя для того, аби ми з Вами жили у вільній, єдиній, суверенній, сильній та могутній державі.

Національна ідея бути незалежною державою жила, незмінно прокладаючи собі дорогу від розпаду Київської Русі аж до прийняття Верховною Радою Акту проголошення незалежності України та Всеукраїнського референдуму 1991 року. Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої Батьківщини.

Ми пишаємося тим, що у нас є своя незалежна держава! Ми – нація нескорених!

Сьогодні тисячі відважних українців ризикують своїм життям аби відстояти найвище досягнення, набуте найкращими синами і доньками різних поколінь, що далося високою ціною: життям, інтелектом, працею, молитвами і боротьбою.

Низький уклін Вам, українські воїни, за мужність та патріотизм! Ми знаємо і ніколи не забудемо ціну Незалежності – символу свободи і гідності кожного окремого українця та всього народу!

Ми – сильні! Сильні силою українського війська та силою волі нашого народу!

Україна Бореться! Україна Переможе!

Зі святом Вас! З Днем Незалежності!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО