1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА ОБГОВОРИЛИ ВИКОНАННЯ ЗАХОДІВ МОБІЛІЗАЦІЇ ЛЮДСЬКИХ РЕСУРСІВ НА ТЕРИТОРІЇ РАЙОНУ

Сьогодні голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником голови Валерієм Єребаканом провели щотижневу онлайн нараду з представниками Болградського районного ТЦК та СП та його відділів (Арциз, Тарутине), 17 та 25 прикордонних загонів ДПСУ, спеціалістами Болградської райдержадміністрації та адміністрацією дільниць оповіщення територіальних громад з питань забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району.

Під час заходу проаналізовано виконання планових завдань з призову на військову службу, підведені підсумки роботи дільниць оповіщення на території Болградського району за минулий тиждень. Їх роботу визначено незадовільною. Також присутні обговорили проблемні моменти, що виникають при оповіщенні військовозобов’язаних (резервістів) під час мобілізації, в особливий період.

Учасники наради обговорили механізм реалізації повноважень та взаємодію Болградського РТЦК та СП з керівниками органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій Болградського району, ефективність роботи спільних груп ТЦК та СП і Національної поліції.

Розглянуті положення Постанови КМУ № 560 від 16 травня 2024 року «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період».

За результатами наради учасники отримали відповідні доручення та вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань мобілізації та оборони.

Голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко зазначив, що виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Болградського району знаходиться на його постійному контролі.

и ещё 2

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Отправить

Поделиться