1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАПРОШУЄМО ПРИЄДНАТИСЯ ДО 423...

ЗАПРОШУЄМО ПРИЄДНАТИСЯ ДО 423 ОКРЕМОГО БАТАЛЬЙОНУ БЕЗПІЛОТНИХ СИСТЕМ

Цей підрозділ відточує бойову майстерність і готується до застосування за призначенням у зоні активного проведення бойових дій. Якщо Ви хочете стати частиною команди, яка змінює хід сучасних військових конфліктів, наш батальйон шукає нових бійців!

На озброєнні батальйону є FPV-дрони, ударні безпілотні літальні апарати (БпЛА), розвідувальні БпС і наземні роботизовані комплекси. Батальйон складається з військовослужбовців із бойовим досвідом, які передають свої знання та вміння іншим членам особового складу.

Чому варто приєднатися до нашого підрозділу?

Безпілотні літальні апарати змінюють обличчя сучасної війни. Вони забезпечують швидкість, точність та безпеку, що робить їх незамінним інструментом у протистоянні з ворогом. У нашому батальйоні ви матимете можливість працювати з найсучаснішими технологіями та обладнанням, які допомагають захищати нашу країну.

Майбутнє військових конфліктів, без сумніву, буде пов’язане з подальшим розвитком і використанням БПЛА. Приєднавшись до нас, ви станете частиною цієї революції, отримуючи неоціненний досвід та навички.

Як приєднатися?

Якщо ви маєте бойовий досвід або бажаєте навчитися новітнім військовим технологіям, зв’яжіться з нами за номер телефону +380979974188. Ми з радістю надамо вам всю необхідну інформацію та відповімо на ваші запитання.

Приєднуйтесь до нас і станьте частиною команди, яка визначає майбутнє! Разом ми зможемо захистити нашу землю та здобути перемогу!