1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА МИХАЙЛА ШАРАФАНЕНКА ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Шановні мешканці району!

Сьогодні наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ми пам’ятаємо кожного Героя, хто поклав своє життя захищаючи нашу землю.

За кожен день, який ми проживаємо на вільній Болградщині, заплачено найдорожчу ціну — життя солдатів-визволителів, гідних синів України! Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які національну самовідданість поставили вище за власне життя. Нема у світі нічого такого, що могло б замінити втрату рідних людей.

Найважче, що доводиться чути, це коли відзначаються державними нагородами … посмертно. Коли нагороду отримують батьки, дружини та діти. Маленькі діти Героїв.

Серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найочікуванішою є Перемога над ворогом, а найповажнішим — мужність і героїзм наших воїнів, які пліч-о-пліч відстоюють Батьківщину, віру, культуру та право кожного українця на життя та свободу!

Ціною власного життя, герої цієї підступної та жорстокої війни в черговий раз довели всьому світу — Україна єдина і неподільна. І в єдності — наша сила!

Вічна слава патріотам, які загинули за свободу рідної країни!

Герої не вмирають. Вони завжди в наших серцях та в історії.

Вічна слава Героям!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО