1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ...

НОВИНИ ГРОМАД: НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПОЖЕЖНИКІВ В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

З метою організації заходів із запобігання виникнення пожеж та їх гасіння, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, а також з урахуванням того що, населені пункти Тарутинської селищної ради знаходяться на відстані більш ніж нормативний час прибуття державного пожежно-рятувального підрозділу до 20 хвилин, рішенням Тарутинської селищної ради від 06.04.2023р. №2553-VIIIутворений структурний підрозділ «Місцева пожежна команда «Ярове» у складі комунальної установи «Місцева пожежна охорона «Серпневе» Тарутинської селищної ради.

На даний час триває підготовка до відкриття та початку роботи МПК «Ярове». Одним із підготовчих етапів є навчання майбутніх пожежників.

10 липня 2023 року на базі комунальної установи МПК «Серпневе» проведено ознайомче навчання майбутніх працівників, які обрали мужню професію пожежний, та планують працювати в МПК «Ярове».

Дружній колектив МПО «Серпневе» радо ділився досвідом роботи зі своїми майбутніми колегами. Вони розповіли про тактично-технічні характеристики пожежного автомобіля, продемонстрували пожежно-технічне обладнання, яке знаходиться на автомобілі та показали як здійснюється подача (забор) води.

На даний час склад пожежної команди «Ярове» повністю не сформований. Якщо у Вас є бажання поповнити ряди МПК «Ярове» просимо звертатися до завідувача сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці Тарутинської селищної ради.

За інформацією Тарутинскої селищної ради