1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ТАРУТИНЩИНА ПОПРОЩАЛАСЯ З АРТУРОМ...

ТАРУТИНЩИНА ПОПРОЩАЛАСЯ З АРТУРОМ ГРАМОЮ

Тяжке, невимовне горе і пекучий біль 11 липня знову прийшли в Тарутинську громаду. Під час виконання бойового завдання в Донецькій області загинув Артур Грама, якому було лише 32 роки. У мирному житті Артур був майстром виробничого навчання Тарутинського професійного аграрного ліцею, навчав та виховував молодь, і це йому дуже добре вдавалося.

Тарутинщина попрощалося зі своїм славним Героєм-земляком.

Вшанувати пам’ять та провести Героя в останню путь до його домівки прийшло багато людей: рідні, військовослужбовці-побратими, керівництво громади, колеги, товариші.

Артур Грама більше року перебував на передовій, став досвідченим бійцем, звільняв Миколаївську область і Херсон. За бойові заслуги отримав дві нагороди та за непересічні особисті якості отримав звання сержанта. Але, на жаль, війна забирає найкращих…

Біль і смуток торкнулися сердець усіх, хто прощався із загиблим, бо багато людей особисто знали Артура та поважали його за доброту, чуйність, відкритість.

Відспівування нашого Героя відбулося у Свято-Петро-Павловській церкві селища Тарутине. Від церкви та до самого цвинтаря, віддаючи велику шану нашому захиснику, місцеві жителі створили живий коридор.

Із сумом і болем пролунали щирі слова прощання із загиблим у промовах: Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, командира Артура, його побратима та голови громадської організації ветеранів та інвалідів АТО Івана Решотки.

Сьогодні ми попрощалися з молодою людиною, яка віддала своє життя за мир і спокій у наших домівках, за волю і незалежність нашої країни. Але герої української землі не вмирають, і світла пам’ять про них буде жити вічно!

Ми всі в скорботі за своїм земляком. Разом із його рідними і близькими, співчуваючи горю, оплакуємо непоправну втрату. Схиляємо голови перед його світлою пам’яттю.

Герої не вмирають!