1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ ТРЕНЕРИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

ШАНОВНІ ТРЕНЕРИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Вітаю Вас з професійним святом. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Болградщина завжди славилась своїми спортивними талантами. Ми пишаємося нашими тренерами, які навчають дітей. Саме ваша  праця і досвід стоять за найвищими досягненнями й перемогами. Ваші вихованці стають чемпіонами України, світу, навіть олімпійськими чемпіонами. Тому ми дуже вдячні їм за те, що вони прославляють Болградський район на всю Україну і навіть на весь світ.

Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. Нехай ваша майстерність передається наступним поколінням.

Шановні тренери!  Бажаємо Вам терпіння з вихованцями, успішної реалізації їхнього таланту і, звичайно, процвітання Вашої тренерської кар’єри. Нехай у Вашому житті буде більше кубків і нагород, а, головне, сил і здоров’я, енергії і успіху. Залишайтеся таким же чудовим прикладом для своїх підопічних і ставте нові рекорди!

З повагою!

Голова

Начальник районної державної (військової) адміністрації                                                 Геннадій БАМБУРА