1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ АРЦИЗЬКУ ГРОМАДУ

18 серпня начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко з робочим візитом відвідав місто Арциз Арцизької громади.

На початку візиту керівник району взяв участь у пленарному засіданні сесії Арцизької міської ради де у форматі відкритого діалогу відбулося обговорення проблемних та актуальних питань, з якими стикається громада під час своєї діяльності.

Після цього Михайло Володимирович відвідав КНП «Арцизьку центральну опорну лікарню», де поспілкувався з директором Зіновієм Челак

та ознайомився з її діяльністю, облаштуванням захисної споруди, в якій є хірургічний зал.

Також очільник району ознайомився з підготовкою закладів освіти до нового навчального 2023-2024 року  та облаштуванням захисних споруд.

Він відвідав найпростіше укриття в Арцизькому опорному закладі освіти №1 – ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради.

У завершенні візиту начальник Болградської РВА обговорив з головою Арцизької міської ради Сергієм Парпуланським готовність соціальних об’єктів до опалювального сезону 2023-2024 року та стан виконання доходної частини місцевого бюджету.