1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ РОЗПОЧАТО...

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ РОЗПОЧАТО ПЕРЕВІРКУ ГОТОВНОСТІ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

25 серпня у деяких громадах Одеської області  за участю представників ДСНС, АТ «ДТЕК Одеські електромережі» та представників відповідних органів місцевого самоврядування  проведені тренування та навчання з готовності об’єктів критичної інфраструктури та закладів соціально-культурної сфери району до роботи в умовах обмеження електропостачання. Перевірено комунальні підприємства водопостачання та водовідведення Арцизької, Болградської та Тарутинської громад, а також лікарні зазначених ОТГ.

У перевірці взяв участь начальник відділу інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА Аркадій Радулов.

Під час тренування були відпрацьовані на практиці алгоритми дій під час умовних екстрених відключень від електропостачання, розглянуто ефективність взаємодії персоналу відповідальних за енергозабезпечення та автономну роботу кожного з об’єктів критичної інфраструктури.

В Болградському районі такі практичні навчання відбулись без значних зауважень. Всі об’єкти вчасно перейшли на резервне альтернативне живлення.