1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА РОЗГЛЯНУЛИ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА РОЗГЛЯНУЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ РАЙОНУ

Сьогодні, 12 червня 2024 року під головуванням начальника Болградської РВА Михайла Шарафаненка пройшла робоча нарада стосовно вирішення проблемних питань в енергетиці району.

У заході взяли участь начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА Аркадій Радулов, представники ДТЕК Одеські електромережі від Болградського району, голови громад та керівники підприємств, установ та організації критично важливих об’єктів району.

На початку наради було зазначено, що з метою заощадження електроенергії та зниження навантаження на електромережі необхідно обмежити роботу вуличного освітлення та рекламних вивісок. Головна причина вимкнення електроенергії – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях.

Як зазначив представник ДТЕК Одеські електромережі на сьогоднішній день в районі діють графіки стабілізаційного відключення світла, але якщо на деяких лініях електромереж є перевантаження, то починають діяти аварійні графіки.

Під час наради був розглянутий перелік критично важливих обʼєктів життєзабезпечення району з метою безперебійного забезпечення їх енергопостачанням відповідно до вимог законодавства України.

Також учасники наради обговорили проблемні питання пов’язані з енергопостачанням на деякі об’єкти та підприємства в населених пунктах району.

«Постійна взаємодія між енергетиками та місцевою владою має дуже велике значення. Діалог між фахівцями ДТЕК та керівниками громад Болградщини сприяє у швидкому вирішенні проблемних питань в енергосистемах громад» – зазначив керівник району Михайло Шарафаненко у завершенні наради.